ProdusL-BannerRefacere print L-Banner
Preț32 € + TVA22 € + TVA

Descriere L-Banner

Un L-Banner reprezintă, fără doar și poate,un mod economic și de impact prin care îți poți prezenta compania, în cadrul unui târg sau la o conferință. Prin amplasarea unui Banner, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe va beneficia garantat de un puternic impact vizual.

Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează o legătură strânsă cu privitorul, încă de la prima vedere. Pe scurt, un Banner spune povestea afacerii tale la o singură privire.

Mai multe detalii...

L-Banner - Montaj rapid

logo exposystem

Un L Banner se montează cu mare ușurință, prin afișarea lui pe verticală, pe barele de sprijin ale sistemului.

Reguli de machetare L-Banner

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru roll-up 85

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru roll-up 85

Pentru personalizarea unui Banner, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru L-Banner-ului tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni L-Banner

L: 87 cm; H: 7cm; A: 7cm / greutate - 1 Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi bețele de susținere necesare montării L-Banner-ului și printul personalizat, toate într-o husă textilă.