ProdusSistem People Stopper B1Print People Stopper B1
Preț90 € + TVA10 € + TVA

Descriere People Stopper B1

Un People Stopper B1 este dotat cu două fețe printabile care se vor deschide, la montare, în formă de A. Acest lucru conferă mesajului tău publicitar vizibilitate din două unghiuri, iar înălțimea acestui tip de produs, de 1 metru, îl face să nu treacă neobservat de către potențialii tăi clienți.

Produsul este ușor de montat și poate fi folosit în orice tip de campanie de promovare, in- sau outdoor. People Stopper-ul B1 poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Mai multe detalii...

People Stopper B1 - Montaj rapid

logo exposystem

Fiind ușor și portabil, People Stopper-ul B1 poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort.Scopul acestuia este de a îndruma clienții în anumite direcții,de a promova un anumit brand dintr-o locație sau de a anunța diferite evenimente/ promoții/ noutăți.

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

Reguli de machetare People Stopper B1

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru People Stopper B1

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru People Stopper B1

Pentru personalizarea unui People Stopper B1, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet People Stopper B1

L: 78cm | H: 135cm | A: 8cm | greutate - 11Kg.