Produs Sistem People Stopper Flexibil Print People Stopper Flexibil
Preț 138 € + TVA 7 € + TVA

Descriere People Stopper Flexibil

După cum îi spune numele, este vorba de un People Stopper Flexibil, cu două fețe printabile, care oferă vizibilitate din două unghiuri pentru mesajul tău publicitar. Poate fi folosit atât în campanii de promovare indoor, cât și în cele outdoor.

People Stopper-ul Flexibil poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Fără doar și poate, acesta conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția potențialilor tăi clienți.

Mai multe detalii...

People Stopper Flexibil - Montaj rapid

logo exposystem

Fiind ușor și portabil, People Stopper-ul Flexibil poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort.Scopul acestuia este de a îndruma clienții în anumite direcții,de a promova un anumit brand dintr-o locație sau de a anunța diferite evenimente/ promoții/ noutăți.

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

Reguli de machetare People Stopper Flexibil

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru People Stopper Flexibil

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru People Stopper Flexibil

Pentru personalizarea unui People Stopper Flexibil, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet People Stopper Flexibil

L: 67cm | H: 105cm | A: 9cm | greutate - 15 Kg.