ProdusSistem People Stopper WaterbasePrint People Stopper Waterbase
Preț144 € + TVA7 € + TVA

Descriere People Stopper Waterbase

Prevăzut cu o bază largă ce poate fi umplută cu apă, un People Stopper Waterbase vine cu două fețe printabile, care oferă vizibilitate din două unghiuri pentru mesajul tău publicitar.Este ideal de folosit în campaniile tale de promovare outdoor, baza cu apă conferindu-i stabilitate ridicată.

People Stopper-ul Waterbase poate fi folosit pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Fără doar și poate, acesta conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția potențialilor tăi clienți.

Mai multe detalii...

People Stopper Waterbase - Montaj rapid

logo exposystem

Fiind ușor și portabil, People Stopper-ul Waterbasepoate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort.Scopul acestuia este de a îndruma clienții în anumite direcții,de a promova un anumit brand dintr-o locație sau de a anunța diferite evenimente/ promoții/ noutăți.

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

Reguli de machetare People Stopper Waterbase

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru People Stopper Waterbase

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru People Stopper Waterbase

Pentru personalizarea unui People Stopper Dublu Waterbase, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet People Stopper Waterbase

  • Dimensiuni Colet Suport Afiș: L: 67cm | H: 105cm | A: 10cm | greutate – 10 Kg.
  • Dimensiuni Colet Bază : L: 54cm | H: 18cm | A: 42cm | greutate – 2 Kg.