Produs Pop-Up Spider Drept 4x3

Sistem+print

Refacere personalizare Pop-Up Spider Drept4x3
Preț 397 € + TVA 208 € + TVA

Descriere Pop-Up Spider Drept 4x3 

Unul dintre avantajele majore ale unui pop-up spider drept 4x3 este suprafața mare de print, de 3,7 metri și înălțime de 2,3 metri.

Un pop-up spider este un produs premium în categoria sistemelor expoziționale, de nelipsit din standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Mai multe detalii...

Pop-up Spider Drept 4x3 - Montaj rapid

logo exposystem

Pop-up-ul spider este prevăzut cu niște structuri metalice foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Spider Drept 4x3

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Pop-up Spider Drept 4×3

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Pop-up Spider Drept 4×3

Pentru personalizarea unui Pop-Up Spider , avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Pop-Up Spider Drept 4x3

Dimensiuni: L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de pop-up, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.