Produs Pop-Up Textil Curb Refacere personalizare Pop-Up Textil Curb
Preț 349 € + TVA 218 € + TVA

Descriere Pop-Up Textil Curb

Un Pop-Up Textil Curb este, de fapt, un perete de prezentare. Acesta va completa perfect standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Un Pop-Up Textil  este potrivit pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. El va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Mai multe detalii...

Pop-Up Textil Curb - Montaj rapid

logo exposystem

Un Pop-Up Textil Curb este prevăzut cu o structură metalică foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Textil Curb

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Pop-Up Textil Curb

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Pop-Up Textil Curb

Pentru personalizarea unui Pop-Up Textil Curb, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Pop-Up Textil Curb

Dimensiuni: L: 45cm; H: 300cm; A: 45cm / greutate: 7Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de pop-up, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.