Cu print autocolant PVC te bucuri, deopotrivă, de eleganță și rezistență pentru sistemul tău de expunere. Oricare ar fi varianta de autocolant aleasă – alb, mat, transparent, mat. O vitrină decorată spune o poveste. Cu acest tip de print, poți personaliza ieftin și într-un mod original vitrina spațiului tău comercial, ferestrele biroului sau casei tale, sau – de ce nu – autoturismul de firmă.

Mai multe detalii...

Pentru printul autocolant PVC utilizăm folii de o înaltă calitate, special concepute pentru acest tip de personalizare.  Autocolantul PVC pe care este imprimat printul se lipește ușor și se curăță fără efort. Iar atunci când vei simți nevoia să îl îndepărtezi, o vei face foarte ușor iar geamul nu va fi afectat.

Mai multe detalii...

Reguli de machetare pentru print pe autocolant PVC

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate mărită, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.