Datorită materialului PVC translucid pe care se face imprimarea, un print backlit reprezintă o modalitate de personalizare a bannerelor care vor fi prinse în casete luminoase, în spații deschise, foarte rezistente și cu o durată de viață îndelungată.

Mai multe detalii...

Bannerele realizate prin metoda printului backlit rezistă fără probleme în condiții meteo extreme. Ele nu doar vor decora spațiul unde sunt expuse, ci vor atrage atenția potențialilor tăi clienți, principala lor menire fiind aceea de a-i aduce în magazinul tău sau a-i face să reacționeze la mesajele tale. Este bine știut faptul că bannerele reprezintă unelte puternice în publicitate și în identificarea de brand, și tocmai de aceea imaginea și mesajul imprimate pe ele sunt foarte importante.

Mai multe detalii...
Reguli de machetare pentru print backlit

Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Mai multe detalii...