Este o soluție de imprimare pentru bannere cu dublă faţă. Ideal de folosit pentru expunere în casete de publicitate duble sau în spațiile de reclamă stradală cu vizibilitate pe două părți. Datorită materialelor folosite într-un print blockout – un textil cu inserție de carbon, bannerul astfel realizat nu va permite trecerea luminii. Astfel este garantată vizibilitatea maximă și claritatea sporită. Din două perspective.

Mai mult, cernelurile cu eco-solvent și grosimea materialului pe care se realizează printul blockout îi conferă rezistență mărită la condițiile de mediu și îl transformă în suportul ideal pentru printarea imaginilor cu rezoluție mare. Este important de spus și faptul că printul blockout îți oferă posibilități aproape nelimitate. Atât în privința graficii imprimate cât și a dimensiunilor produsului rezultat.

Reguli de machetare pentru print blockout

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului blockout dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Mai multe detalii...