Print poliester este cel mai des utilizat pentru personalizarea steagurilor. Pentru asta, folosim cerneală pe bază de eco-solvent, 100% ecologică. Acest lucru conferă produsului rezistență în timp și culori vii și strălucitoare. Mai mult, printul pe poliester beneficiază de rezistență ridicată și când vine vorba de condiții meteo neprietenoase, de vânt, ploaie sau soare puternic.

Mai multe detalii...

Astfel, datorită cernelurilor pe bază de eco-solvent pe care le folosim pentru printul pe poliester, rezistente la apă, la razele UV și la intemperii, produsele astfel personalizate au o durabilitate garantată de minimum doi ani.

Mai multe detalii...
Reguli de machetare pentru print poliester

Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Pentru o calitate superioară a printului pe poliester, avem nevoie ca textele și elementele grafice ce vor trebui imprimate să fie convertite în format vectorial. Pentru a te bucura de rezoluție ridicată a printului pe poliester, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură, calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi.

Mai multe detalii...