Ideal de folosit pentru print outdoor, acest material se caracterizează prin rezistență crescută la factorii de mediu. Print poliplan beneficiază de o suprafață special tratată pentru o aderare excelentă a cernelurilor folosite. Asta asigură un print durabil și strălucitor.

Print poliplan este executat pe un material dur, rezistent la zgârieturi și la rupere, cu cerneluri ecologice, pe bază de eco-solvent. Acest lucru conferă durabilitate mare în timp și care nu se decolorează sau se șterge. Print poliplan se realizează pe o singură față a materialului, iar iluminarea se realizează de deasupra.

Mai multe detalii...

Print poliplan se remarcă prin flexibilitate în privința dimensiunilor pe care le poate îmbrăca. În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului poliplandorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Mai multe detalii...