Pentru un print steag se folosește un material textil pe bază de polimer, cu aspect mătăsos și vaporos. Pentru imprimare, folosim cerneală pe bază de eco-solvent, 100% ecologică. Aceasta conferă produsului rezistență în timp și culori vii și strălucitoare. Mai mult, printul pe steag beneficiază de rezistență ridicată și când vine vorba de condiții meteo neprietenoase, de vânt, ploaie sau soare puternic.

Mai multe detalii...

Astfel, datorită cernelurilor pe bază de eco-solvent pe care le folosim pentru printul pe steag, rezistente la apă, la razele UV și la intemperii, produsele astfel personalizate au o durabilitate garantată de minimum doi ani. Printul pe steag reprezintă o modalitate la modă de promovare a afacerii tale și îți garantează calitate superioară și materiale eco-friendly.

Reguli de machetare pentru print steag

Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Pentru o calitate superioară a printului pe steag, avem nevoie ca textele și elementele grafice ce vor trebui imprimate să fie convertite în format vectorial. Pentru a te bucura de rezoluție ridicată a printului pe poliester, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură, calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi.

Mai multe detalii...