Print bumbac

Avantajele printului pe bumbac constau în culorile vii și vibrante pe care le poate afișa, greutatea redusă a produselor și, poate, cel mai important, satisfacția pe care ți-o oferă că folosești produse prietenoase cu mediul înconjurător.

Print poliester

Printul pe poliester beneficiază de rezistență ridicată și când vine vorba de condiții meteo neprietenoase, de vânt, ploaie sau soare puternic.

Print steag

Printul pe steag se remarcă prin puterea mare de expunere, suprafața generoasă pentru imprimare și rezistența de care beneficiază la condițiile meteo.

Pentru print textil, există trei variante de imprimare: pânză de steag, poliester și bumbac. În funcție de necesitățile de marketing ale afacerii tale, echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi varianta optimă. Principalul avantaj al printului textil este că folosește materiale 100% ecologice, de la cerneluri până la suportul de imprimare.

Mai multe detalii...

Avantajele printului textil constau în culorile vii și vibrante pe care le poate afișa, greutatea redusă a produselor și, poate, cel mai important, satisfacția pe care ți-o oferă că folosești produse prietenoase cu mediul înconjurător în locul celor din plastic, spre exemplu. Toate printurile pe textil pot fi spălate, iar culorile strălucitoare vor rezista fără probleme în timp.

Mai multe detalii...
Reguli de machetare pentru print textil

Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Pentru o calitate superioară a printului textil, avem nevoie ca textele și elementele grafice ce vor trebui imprimate să fie convertite în format vectorial.

Mai multe detalii...