ProdusRoll-Up 85Refacere print roll-up 85
Preț27 € + TVA19 € + TVA

Descriere Roll-Up Banner 85

Un roll-up 85 reprezintă, fără doar și poate, cel mai economic și de impact mod de a prezenta un mesaj. Este un PRODUS PREMIUM din gama sistemelor expoziționale, fiind totodată și unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse promoționale.

Prin folosirea unui roll-up 85, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe beneficiază garantat de un puternic impact vizual. Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează instantaneu o legătură strânsă cu privitorul, încă de la prima vedere.

Cu alte cuvinte, avantajul principal al folosirii unui roll-up constă în vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un roll-up spune povestea afacerii tale la o singură privire.

Mai multe detalii...

Roll-Up 85 - Montaj rapid

logo exposystem

După procesul de tipărire, polipropilena se introduce, cu grijă, de către echipa noastră, în sistemul de aluminiu tip roll-up potrivit mărimii produsului ales de tine. Printul se va afla sub tensiune, astfel că îl poți strânge și desface fără probleme ori de câte ori vei avea nevoie. Mai mult, acesta va arăta impecabil, fără a face cute sau a prezenta alte imperfecțiuni.

Un roll-up 85 se montează în mai puțin de un minut, prin tragerea lui din sistem pe verticala și prin prinderea printului de barele de sprijin din spatele sistemului.

Reguli de machetare Roll-Up 85

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru roll-up 85

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru roll-up 85

Pentru personalizarea unui roll-up 85, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru roll-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Roll-Up 85

L: 90cm | H: 11cm | A: 10cm | greutate - 2 Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de roll-up cât și bețele de susținere necesare montării lui. În plus, toate sistemele de tip roll-up vin cu geantă de transport cu mânere.