Produs Roll-Up Dublu 85 Refacere print Roll-Up Dublu 85
Preț 75 € + TVA 48 € + TVA

Descriere Roll-Up Dublu 85

Spre deosebire de un roll-up 85 simplu, Roll-Up Dublu 85 beneficiază – așa cum îi spune și numele – de dublă față; cu alte cuvinte, este vorba de două printuri personalizate, care ies dintr-o casetă de aluminiu. Acestea sunt pretensionate și se fixează în poziție verticală de tija din aluminiu cu care este prevăzut sistemul.

Roll-Up Dublu 85 permite o vizualizare a standului din ambele direcții, fiind foarte util pentru expunere în calea fluxului de vizitatori. Asta face din acest tip de roll-up o variantă ieftină dar de impact pentru prezentarea oricărui mesaj.

Prin folosirea unui Roll-Up, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe beneficiază garantat de un puternic impact vizual. Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează instantaneu o legătură strânsă cu privitorul, încă de la prima vedere.

Mai multe detalii...

Roll-Up Dublu 85 - Montaj rapid

logo exposystem

Cele două printuri ale unui Roll-Up Dublu 85  se află sub tensiune, astfel că le oțistrânge și desface fără efort ori de câte ori vei avea nevoie. Mai mult, acesta va arăta impecabil, fără a face cute sau a prezenta alte imperfecțiuni.

Un Roll-Up Dublu 85 se montează în mai puțin de un minut, prin tragerea printurilor din sistem pe verticalăși prin prinderea printului de tija din aluminiu cu care este prevăzut.

Reguli de machetare Roll-Up Dublu 85

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Roll-Up Dublu 85

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Roll-Up Dublu 85

Pentru personalizarea unui Roll-Up Dublu 85, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru roll-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Roll-Up Dublu 85

Dimensiuni: L: 92cm; H: 11cm; A: 28cm / greutate - 4Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de roll-up cât și bețele de susținere necesare montării lui. În plus, toate sistemele de tip roll-up vin cu geantă de transport cu mânere.