*Bazele nu sunt incluse în preț

Produs Steag Pană L Refacere personalizare Steag Pană L
Preț 52 € + TVA 29 € + TVA

Descriere Steag Pană L 

Fără doar și poate, un steag pană L conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Cu o înălțime de 4,25 m, steagul personalizat L reprezintă cu siguranță alegerea perfectă pentru promovarea afacerii sau a produselor tale.

Recomandăm clienților noștri steagurile de dimensiune L pentru a mări vizibilitatea în spațiile outdoor. Acestea pot fi folosite la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Fiind ușor și portabil, steagulpană L pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Mai multe detalii...

Baze steaguri

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată - 17 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Steag Pană L - Montaj rapid

logo exposystem

Steagul personalizat în formă de pană (L) este foarte ușor de montat pe aproape orice suprafață. Pentru asta, există o gamă largă de baze – de la cele pentru teren plat, până la baze pentru teren denivelat. Baza țăruș este foarte utilă când steagul trebuie amplasat în nisip, la plajă, sau pe iarbă.

Mai mult, fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort.

Reguli de machetare Steag Pană L

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Steag Pană L

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Steag Pană L

Pentru personalizarea unui steag pană, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru steagul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Steag Pană L

Dimensiuni: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de fixare a steagului pană, cât și materialul textil personalizat. În plus, toate sistemele de steag vin într-o husă textilă.