*Bazele nu sunt incluse în preț

Produs Steag Pană S Refacere personalizare Steag Pană S
Preț 30 € + TVA 13 € + TVA

Descriere Steag Pană S 

Ideal pentru amplasare indoor. Așezarea unui steag pană S în fața magazinului tău conferă, fără doar și poate, vizibilitate și eleganță. Principalul său avantaj constă în montarea ușoară, pe orice suprafață, și în rezistența la ploaie, vânt sau soare puternic. Poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Mai multe detalii...

Baze steaguri

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată - 17 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Steag Pană S - Montaj rapid

logo exposystem

Steagul personalizat în formă de pană (S) este foarte ușor de montat pe aproape orice suprafață. Pentru asta, există o gamă largă de baze – de la cele pentru teren plat, până la baze pentru teren denivelat. Baza țăruș este foarte utilă când steagul trebuie amplasat în nisip, la plajă, sau pe iarbă.

Mai mult, fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort.

Reguli de machetare Steag Pană S

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Steag Pană S

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Steag Pană S

Pentru personalizarea unui steag pană, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru steagul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Steag Pană S

Dimensiuni: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de fixare a steagului lacrimă, cât și materialul textil personalizat. În plus, toate sistemele de steag vin într-o husă textilă.