Sistemele expoziționale tip roll-up reprezintă o variantă eficientă de promovare a oricărui tip de afacere. Se potrivesc în aproape orice spațiu și nu sunt nici costisitoare când vine vorba de prețuri.

Sistem premium în gama materialelor expo, un roll-up îți oferă un design la calitate maximă realizat cu costuri minime. Asta înseamnă o economie în bugetul tău de marketing, bani cu care poți acoperi alte costuri, precum transport sau chirie.

Un roll-up se potrivește în orice fel de spațiu

Cum pentru amplasarea unui roll-up e nevoie de foarte puțin spațiu, acest sistem expozițional își va găsi cu ușurință locul în aproape orice loc. Va arăta grozav la intrarea într-o sală de conferințe sau a unui eveniment, în centre comerciale sau la târguri de profil. Totul, fără a bloca în vreun fel accesul în locație.

Așezat cum trebuie, un sistem roll-up va fi primul lucru pe care clienții sau partenerii tăi de afaceri îl vor vedea. Astfel că este esențial mesajul pe care alegi să-l transmiți cu ajutorul acestui produs.

Avantaj: Ușor de transportat și de montat

Un banner roll-up este extrem de ușor și poate fi transportat fără efort. Printul este strâns în caseta de aluminiu, atunci când nu este folosit. Iar pentru montare, nu este nevoie de mai mult de o persoană. Montarea propriu-zisă durează doar câteva secunde.

Asta face din roll-ul cel mai ușor de folosit material promoțional din gama sistemelor expoziționale. Iar tu economisești timp și efort. Mai mult, la finalul evenimentului, nu trebuie decât să strângi printul în sistemul retractabil cu care este prevăzut.

Un roll-up poate fi refolosit de nenumărate ori

Un alt avantaj al unui sistem de tip roll-up este că poate fi folosit de nenumărate ori. Atâta timp cât grafica acestuia îți permite și este conservat în condiții bune. Caseta din aluminiu cu care este prevăzut produsul îi asigură acestuia protecție și durabilitate îndelungată.

× WhatsApp