ProdusCounter Folding
Preț389 € + TVA

Descriere Storage Display Backwall

Ergonomic și util. Prin asta se remarcă un Storage Display Backwall față de alte sisteme expoziționale. Structura metalică pe care se întinde printul textil este extrem de ușor de montat. Un simplu click și Storage Display Backwall este gata să-și primească vizitatorii. Iar imprimarea mesajului tău promoțional pe material textil îi garantează acestuia culori vii și rezistență în timp. Geanta cu care este prevăzut un Storage Display Backwall asigură produsului o portabilitate ridicată.

Reguli de machetare Back wall display

Macheta .EPS

Descarca macheta 

Pentru personalizarea unui back wall display, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru back wall display-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Counter

L: 40cm; H: 35cm; A: 20cm / greutate – 4Kg.

Pachetul conține sistemul spider de montare a Counteru-lui, blatul din lemn, textilul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

× WhatsApp