Dacă vrei să îmbini fără efort rezistența unui material tip frontlit și portabilitatea oricărui material textil, Banner textil este răspunsul. Reprezintă cel mai nou trend în panotajul de mari dimensiuni, în primul rând datorită materialului din care este confecționat.

Banner textil este un sistem expozițional ecologic, portabil, rezistent la razele UV și la intemperii. Se pretează atât promovării indoor cât și outdoor și reprezintă combinația perfectă între greutatea redusă pe care o are, portabilitatea ridicată și ușurința cu care poate fi mutat dintr-o locație în alta.

Diferențe banner textil – banner frontlit

Un banner textil câștigă în fața unuia imprimat pe frontlit prin absorbția rapidă a culorilor. Acestea vor avea o durată de viață îndelungată și își vor păstra strălucirea pentru mult timp. De asemenea, textilul îl face ușor de transportat, nu face cute și îi garantează o greutate mult redusă față de frontlit.

Din punct de vedere al personalizării și al întreținerii, banner textil nu se diferențiază mult de imprimarea pe frontlit. În ambele cazuri, produsul se va bucura de culori vii, o durată lungă de viață și o curățare ușoară.

Pentru imprimarea unui banner textil folosim cerneală eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică. Aceasta nu poluează și, datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul de orice substanță toxică.

Mai mult, după uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul unui banner textil se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul printului pe frontlit.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV. Cu alte cuvinte, banner textil poate fi expus outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic.

 

× WhatsApp