Beach flag lacrimă, la modă în acest sezon estival

Le vezi mereu pe plajă sau la competiții sportive, la evenimente de tot felul și în fața mall-urilor, teraselor sau magazinelor. Beach flag lacrimă are o formă specială, care animă spațiul unde este amplasat. Tocmai pentru asta, este sistemul expozițional în vogă în acest sezon festival.

4 Dimensiuni
Beach flag lacrimă poate fi achiziționat în 4 dimensiuni diferite – S, M, L, XL – și are înălțimi variabile, cuprinse între 225 cm și 415 cm. În funcție de suprafața unde va fi expus, poți alege varianta potrivită pentru tine și mesajul tău publicitar. Pentru un spațiu larg, este recomandat un beach flag lacrimă L sau XL, iar pentru spații înguste poți comanda un steag de mici dimensiuni, S sau M.
Calitate și rezistență
Poți veni cu grafica ta pentru realizarea unui beach flag lacrimă. Materialele folosite pentru imprimare îți garantează culori vii și durabile, rezistente la soare puternic, vânt sau ploi repetate. Mai mult, textilul pe care este imprimat mesajul tău poate fi spălat de multe ori, fără a pierde din calitatea imaginii printate.
5 tipuri de baze pentru Beach Flag Lacrimă

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată - 17 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Un alt avantaj al folosirii unui beach flag lacrimă este că acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață. Baza pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă. Acest lucru garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru beach flag lacrimă: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

Reguli de machetare pentru Beach Flag
Pentru imprimarea de beach flag lacrimă folosim cele mai noi tehnologii în domeniu. Acestea îți garantează îndeplinirea tuturor cerințelor în materie de personalizare, până la cele mai mici detalii. Pentru asta, avem nevoie de la tine de grafica pe care o dorești imprimată pe beach flag lacrimă, în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
× WhatsApp