Beach flag pană, vara asta, pentru vizibilitate și efect

 

Un beach flag pană îți oferă, vara asta, un plus de vizibilitate și efect pentru tine și afacerea ta. Fie că  ești proprietarul unui showroom, al unei terase sau restaurant, fie organizator de maratoane sau de evenimente culturale, beach flag pană este de nelipsit din strategia ta de marketing, în acest sezon.

 

De ce să alegi Beach Flag Pana?
Motive pentru care să-l alegi? Sunt multe! Se montează în doar câteva minute, de către o singură persoană. Suportul din carbon pe care se fixează printul este ușor și garantează unui beach flag rezistență maximă în condiții de vânt puternic. Materialele și echipamentele folosite sunt prietenoase cu mediul înconjurător și îi garantează unui beach flag o durată de viață ridicată, în condiții meteo extreme.
Montare rapidă
Un beach flag poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață. Baza pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă. Acest lucru garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru beach flag: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.
5 tipuri de baze pentru Beach Flag Pană

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată - 17 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Beach flag dă dinamică și culoare mesajului tău de promovare. Cu înălțimi variabile, cuprinse între 260 cm și 520 cm, aceste steaguri sunt vizibile, directe și indiscrete. Dacă folosești un astfel de sistem pentru promovarea afacerii tale, cu siguranță îți vei cuceri clienții la o simplă privire.

Reguli de machetare pentru Beach Flag
Pentru imprimarea de beach flag folosim cele mai noi tehnologii în domeniu. Acestea asigură îndeplinirea tuturor dorințelor tale în materie de personalizare, până la cele mai mici detalii. Pentru asta, avem nevoie de la tine de grafica pe care o dorești imprimată pe beach flag pană, în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
× WhatsApp