Captează atenția încă de la primul contact vizual și îți dinamizează mesajul promoțional. Prin asta se remarcă un beach flag velă în categoria steagurilor personalizate. Produsul este foarte popular printre organizatorii de competiții sportive sau evenimente culturale. De asemenea, poate fi folosit pe plajă, în mall-uri sau în diferite reprezentanțe.

Beach flag velă se caracterizează prin greutatea redusă și portabilitatea ridicată. Produsul este ușor de montat și poate fi spălat în mod repetat, fără a fi afectată calitatea imaginii imprimate. De asemenea, un beach flag velă este rezistent la apă și la condiții meteo extreme.

Beach flag velă – must-have în strategia ta de marketing
Dacă alegi pentru personalizare culori puternice și vibrante, cu siguranță te vei bucura la final de un beach flag care va capta cu ușurință atenția trecătorilor. Materialele și echipamentele folosite la imprimarea unui beach flag velă sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Acest lucru îi garantează o durată de viață ridicată, în condiții meteo extreme.

Asta face ca acest produs să devină de nelipsit din strategia ta de marketing. Beach flag velă dă dinamică și culoare mesajului tău de promovare.

 

 

5 tipuri de baze pentru Beach Flag Velă

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată - 17 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Cu înălțimi variabile, cuprinse între 260 cm și 520 cm, un beach flag este vizibil, direct și indiscret. Dacă folosești un astfel de sistem pentru promovarea afacerii tale, cu siguranță îți vei cuceri clienții la o simplă privire.

Reguli de machetare pentru Beach Flag
Pentru imprimarea de beach flag velă folosim cele mai noi tehnologii în domeniu. Acestea asigură îndeplinirea tuturor dorințelor tale în materie de personalizare, până la cele mai mici detalii. Pentru asta, avem nevoie de la tine de grafica pe care o dorești imprimată pe beach flag velă, în format PDF, TIF, fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi 1:1.
× WhatsApp