În ultimii ani, modalitățile de promovare prin print outdoor au devenit un instrument esențial în marketing.Asta, mai ales de când i-a putut fi dovedită capacitatea de a genera calitate maximă și vizibilitate sporită cu minimum de efort și resurse și, mai ales, cu impact aproape zero asupra mediului înconjurător.

Când vine vorba de print outdoor, acesta nu reprezintă numai cea mai nouă și cea mai modernă modalitate de a promova și dezvolta o afacere. Atât print banner cât și print mesh sunt cele mai uzuale produse din această categorie. Ceea ce le face și mai atractive pentru oamenii de marketing sunt prețul prietenos, variantele aproape nelimitate pentru grafică și design și timpul foarte scurt de execuție.

Printre cele mai uzuale produse de print outdoor se numără sistemele de mare expunere: banner și mesh. Principalele lor caracteristici constau în puterea mare de expunere, care le conferă vizibilitate maximă, în suprafața generoasă pentru imprimare și în rezistența de care beneficiază la condițiile meteo de exterior.

Banner și mesh, culori vii, rezistență în condiții meteo extreme

Banner
Un banner conferă imaginii afacerii tale vizibilitate extraordinară la o calitate desăvârșită.Prin intermediul celor trei variante de print (frontlit, backlitși blockout), diferite în funcție de destinația finală. Mai mult, produsul rezultat se va bucura de un finisaj uniform și de o rezistență crescută atât la apă cât și la razele directe ale soarelui, fără a fi nevoie de proces de laminare pentru asta.

 

Mesh
Un mesh se remarcă prin dimensiunile impresionante la care poate ajunge. Practic, este vorba de imprimare pe un material foarte rezistent (poliplan), care este perforat. Perforațiile îi asigură printului mesh rezistență în caz de vânt puternic. Mesh este fabricat din același material rezistent ca și banner și alte variante de print outdoor de mari dimensiuni, însă ceea ce îl deosebește de acestea este greutatea redusă și ușurința cu care poate fi manevrat.
× WhatsApp