Orice specialist în marketing știe cât de importantă este prezența la târguri expoziționale de profil. Un stand bine pus la punct va aduce mulți vizitatori și, implicit, clienți noi. Dar ca brandul tău să fie vizibil, este nevoie de îmbunătățiri aduse fiecărui târg expozițional la care participi. Iată câteva sfaturi venite de la specialiști în domeniu:

  1. Urmărește cu atenție tot ce se întâmplă la standurile din jur și folosește-ți propriile rezultate pentru a obține unele și mai bune. Îți poți redefini strategia pentru următoarele târguri expoziționale, pentru ca rezultatele să fie cele pe care le dorești.
  2. Notează detalii pe care le observi și întrebări care ți se pun, pentru a fi pregătit pe viitor. Vei întâlni sute de persoane care caută fiecare ceva diferit și este important să le poți oferi cât mai mult din ceea ce au nevoie. Pentru asta e important să participi la târguri expoziționale de profil.
  3. Fotografiază standurile care îți plac. Rezervă-ți o oră, când participi la târguri expoziționale, pentru a arunca un ochi în jurul tău. Este o cale esențială prin care afli ultimele trenduri în domeniu și descoperi ce aduc nou competitorii tăi.
  4. Ține-ți aproape partenerii și clienții. Înainte de orice eveniment, trimite-le un e-mail și află dacă vor participa la el. Întâlnirea la târguri expoziționale reprezintă o bună oportunitate de a-ți păstra și lărgi baza de date.
  5. Mergi la prezentări. Sunt mai importante decât participanții la târguri expoziționale. Încearcă să urmărești măcar o prezentare la fiecare eveniment de acest gen. Afli, astfel, tot ce e nou în domeniu și ai posibilitatea unor discuții esențiale pentru lărgirea bazei de parteneri.
  6. Nu te lăsa doborât de nereușite. Nu orice târg expozițional va fi un succes. Dar dacă rămâi focusat pe obiectivele propuse, poți descoperi aur în fiecare detaliu nereușit la un eveniment. Orice participare la târguri expoziționale este o experiență care te poate ajuta să îți îmbunătățești strategie de viitor.

Sursă articol: www.displaywizard.co.uk

× WhatsApp