ProdusExpodesk MaxiRefacere print Expodesk Maxi
Preț179 € + TVA63 € + TVA

Descriere Expodesk Maxi

Față de Expodesk-ul mini, cel un Expodesk maxi îți oferă mai mult spațiu de expunere pentru materialele tale promoționale. De asemenea, este mai înalt decât Expodesk-ul simplu, ceea ce te va face să te simți mai confortabil atunci când îl vei folosi. Produsul beneficiază de un raft interior care permite depozitarea materialelor promoționale.

De nelipsit din construcția standului tău expozițional, un expodesk dublu este ideal pentru orice fel de expoziții, prezentări, conferințe, târguri etc. Indiferent de eveniment, acesta va completa perfect standul, mai ales dacă va fi așezat în fața unui Pop-Up de prezentare a afacerii tale.

Mai multe detalii...
Din ce este fabricat un expodesk dublu?

 

Expodesk-ul maxi este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat cu autocolant laminat și cașerat. Structura este finisată cu un blat din lemn negru lucios, de foarte bună calitate, ca variantă standard. Este important de notat că blatul Expodesk-ului  poate fi personalizat în diverse culori.

Expodesk Mini - Montaj rapid

logo exposystem

Fiind format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, un Expodesk dublu se caracterizează în primul rând printr-o montare cât se poate de ușoară. O singură persoană se poate ocupa și de montarea dar și de demontarea lui, iar transportul și portabilitatea ridicată sunt garantate și asigurate de geanta textilă cu care este prevăzut sistemul.

În plus, greutatea redusă (5 kg) îi asigură unui Expodesk dublu o portabilitate ridicată.

Reguli de machetare Expodesk Maxi

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru roll-up 85

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru roll-up 85

Pentru personalizarea unui Expodesk dublu, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru desk-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Expodesk Maxi

L: 90cm; H: 40cm; / greutate – 5Kg

Pachetul conține sistemul spider de montare a Expodesk-ului, blatul din lemn, autocolantul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp