Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Expodesk - Expo Sisteme - Livrare - o zi lucrătoare

Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Principalul avantaj al acestui sistem expozițional este dat de vizibilitatea mare pe care o oferă, dar și de rapiditatea cu care poate fi montat sau demontat. În doar câteva minute, o singură persoană poate pune pe picioare cu ușurință un Expodesk. De asemenea, greutatea sa redusă (4 kg) îi asigură o portabilitate ridicată.

Un alt plus față de alte sisteme expoziționale îl reprezintă raftul interior cu care este prevăzut acesta. El permite depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.) și dă, astfel, un plus de ușurință în organizarea standului și a activității de sampling.

Reguli de machetare

Pentru personalizarea unui Expodesk , avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru desk-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un Expodesk este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea Expodesk-ului, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre expodesk

Ce este un Expodesk?

Experții în marketing știu că în fața unui Expo.desk se întâmplă totul: acolo se produce primul contact cu vizitatorul, se împart flyerele informative și obiectele promoționale, se realizează degustările de produs și se încheie parteneriate. Un Expo.desk reprezintă punctul principal de interes în cadrul oricărui stand de prezentare.

Tocmai de aceea, Expodesk-ul trebuie să fie plăcut vederii și de calitate, dar la fel de important este să fie ușor de transportat și de montat. Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, Expodesk-ul pliabil oferit de noi se remarcă tocmai prin aceste calități, iar raftul interior care permite depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.) dă un plus de ușurință în organizarea standului și a activității de sampling.

Expodesk-ul este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat cu autocolat laminat. Structura este finisată cu un blat din lemn negru lucios, de foarte bună calitate, ca variantă standard. Este important de notat că blatul Expodesk-ului  poate fi personalizat în diverse culori.

La ce poate fi folosit un Expodesk?

De nelipsit din construcția standului tău expozițional, expodesk-ul este ideal pentru orice fel de expoziții, prezentări, conferințe, târguri etc. Indiferent de eveniment, acesta va completa perfect standul, mai ales dacă va fi așezat în fața unui Pop-Up de prezentare a afacerii tale.

Este bine știut faptul că Expodesk-ul reprezintă primul contact cu vizitatorul, acolo se împart flyerele informative și obiectele promoționale, se realizează degustările de produs și se încheie parteneriate. Cu siguranță, un Expo.desk constituie punctul principal de interes în cadrul oricărui stand de prezentare.

Un alt plus față de alte sisteme expoziționale îl reprezintă raftul interior cu care este prevăzut Expodesk-ul. Acesta permite depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.) și dă, astfel, un plus de ușurință în organizarea standului și a activității de sampling.

Din ce este fabricat un Expodesk?

Expodesk-ul este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat cu autocolat laminat. Pentru imprimare, folosim cerneluri speciale, bazate pe ecosolvenți.

Structura este finisată cu un blat din lemn negru lucios, de foarte bună calitate, ca variantă standard. Este important de notat că blatul Expodesk-ului  poate fi personalizat în diverse culori.

Cât de ușor se montează?

Fiind format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, un Expodesk se caracterizează în primul rând printr-o montare cât se poate de ușoară. O singură persoană se poate ocupa și de montarea dar și de demontarea lui, iar transportul și portabilitatea ridicată sunt garantate și asigurate de geanta textilă cu care este prevăzut sistemul. În plus, greutatea redusă (4 kg) îi asigură unui Expodesk o portabilitate ridicată.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expus afară?

Vopselurile pe bază de ecosolvent folosite garantează o rezistență sporită la apă și la umiditate și, în același timp și culori strălucitoare, luminoase, rezistente la razele puternice ale soarelui. Cu toate acestea, fiind un produs destinat în special promovării indoor, nu recomandăm expunerea lui afară.

Ce durată de viață are un Expodesk?

Atâta timp cât este depozitat corespunzător și este folosită în standardele prevăzute de particularitățile acestui tip de produs, un Expodesk de calitate poate fi folosit până la câțiva ani. Cu toate acestea, este recomandat ca aceta să fie depozitat corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un Expodesk de la Cube Media Solution, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp