Feather Banner este soluția perfectă, simplă, atât pentru indoor cât și pentru outdoor, pentru a atrage atenția asupra afacerii, a produselor sau a promoțiilor tale. Fabricat dintr-un material extrem de rezistent la condiții meteo vitrege și durabil în timp, Feather Banner este numai bun de ales pentru promovarea ta outdoor.

Baza steagului este din aluminiu, ușor și rezistent. Feather Banner poate fi amplasat cu ușurință atât în iarbă cât și pe nisip.

Vizibilitate maximă pentru brandul tău, cu Feather Banner
Datorită dimensiunilor impozante, care pot ajunge până la 5,20 m, Feather Banner conferă afacerii tale vizibilitate maximă. Înălțimile pornesc de la 2,60 m. Acesta atrage atenția de la distanță și se pretează perfect pentru showroom-uri, deal-eri auto sau saloane expoziționale.

 

În funcție de condițiile exterioare unde este expus, acest banner poate avea o durată de viață de câțiva ani. Poate fi spălat în mode repetate, la 30 de grade Celsius, și rezistă la condiții meteo extreme – vânt sau soare puternic, ploi etc.

 

 

E timpul să ridici steagul și să te faci cunoscut, cu Feather Banner
Feather Banner reprezintă cea mai la îndemână cale de a atrage atenția asupra brand-ului tău, fie că îl folosești la o mare deschidere, la un târg de profil sau pur și simplu la promovarea promoțiilor tale.

 

Când alegi acest tip de banner, poți fi sigur că beneficiezi de cea mai bună platformă pentru mesajul tău. Poți alege dintre cele patru dimensiuni – S, M, L, XL – și, dacă îți creezi un design deosebit, cu siguranță poți avea succesul căutat. Feather Banner se pretează atât pentru uz indoor cât și outdoor.

 

 

× WhatsApp