Flying Banner – Pentru o vară la înălțime!

Flying Banner reprezintă soluția perfectă pentru promovarea afacerii tale în acest sezon estival. Acestea se pretează pentru expunere atât în spațiu interior, cât și exterior. Așa că poți comanda Flying Banner dacă ai o afacere la malul mării, o terasă sau un spațiu de promovat pe trotuar sau în mall.

Pentru o promovare la înălțime, vara asta, ai nevoie de Flying Banner. Îți oferă vizibilitate, îți dinamizează strategia de marketing și îți face cunoscute ofertele și datele de contact.

Flying Banner – Teardrop (Lacrimă) sau Feather (Pană)

Flying Banner este disponibil în două forme – Teardrop (Lacrimă) sau Feather (Pană). Oricare ar fi varianta aleasă de tine, steagurile publicitare reprezintă o variantă elegantă și cu stil de promovare a afacerii tale. Ambele forme de prezentare pentru steaguri sunt disponibile în 4 dimensiuni: S, M, L și XL.

Teardrop Banner atrage atenția prin forma originală pe care o are. Este ideal pentru maratoane și evenimente sportive sau culturale, pentru amplasare pe plajă sau pe trotuar. Bazele disponibile pentru steaguri le conferă stabilitate garantată și ușurință în amplasare, pe orice tip de teren. Dimensiunile pentru acest tip de steag sunt cuprinse între 225 cm și 415 cm.

Pe de altă parte, Feather Banner conferă afacerii tale și mai multă vizibilitate, datorită dimensiunilor sale impozante. Acest tip de banner textil are înălțimi cuprinse între 260 cm și 520 cm. Atrag atenția de la mare distanță și se pretează pentru dealeri auto, showroom-uri sau saloane expoziționale.

Flying Banner – rezistență și eleganță

În funcție de condițiile exterioare unde este expus, steagurile poate avea o durată de viață de câțiva ani. Poate fi spălat în mode repetate, la 30 de grade Celsius, și rezistă la condiții meteo extreme – vânt sau soare puternic, ploi etc. este un produs must have vara aceasta!

× WhatsApp