Continuăm astăzi prezentarea unor reguli de bază în construirea de standuri expoziționale de succes. Am stabilit, în celelalte articole, că prima impresie chiar este esențială, așa că astăzi trecem dincolo de aparențe și ne ocupăm de… conținut.

Regula numărul 3: Spune o poveste!

Cum facem asta? Este bine știut faptul că neprevăzutul are puterea de a schimba orice călătorie într-o poveste de neuitat!

O poveste este numai o înșiruire de cuvinte și, în cel mai bun caz, o descriere. Asta dacă nu avem de-a face la un moment dat și cu un element nou, oferit de… neprevăzut. Acest element poate fi definit în o mulțime de feluri. Nu are întotdeauna o conotație negativă. Se întâmplă în viața de zi cu zi, acasă sau la birou, și este de cele mai multe ori pozitiv. La fel este și în cazul creării unui design pentru un stand expozițional de succes.

Pare ușor. Nu este!

Atunci când o persoană sau o companie are o problemă de rezolvat, acest lucru reprezintă neprevăzutul în esența sa. Povestea devine soluția, iar provocarea constă în rezumarea acesteia într-un singur paragraf, care va însoți o imagine de impact la toate târgurile de profil. Aici intervine talentul unui designer grafic de a pune pe hârtie „răspunsul” căutat de diferiții clienți.

Pentru a transforma o poveste într-un brand este nevoie de multe sesiuni de brainstorming și de experiență! Aici intervine portofoliul nostru, echipa noastră de profesioniști fiind oricând gata să te ajute să iei cele mai bune decizii și să faci cele mai corecte alegeri pentru brand-ul tău.

Cu reguli noi pentru amenajarea unui stand expozițional de succes revenim în câteva zile.

 

Sursă articol: www.plus-exhibitionstands.com/blog

× WhatsApp