Am stabilit deja cât de importante sunt, în vizibilitatea unui stand expozițional, calitatea design-ului, imaginea per ansamblu a sistemelor folosite, dar și mesajul pe care îl transmiți. Ne ocupăm astăzi de o altă regulă care trebuie luată în calcul, de data aceasta puțin mai… subiectivă.

Regula numărul 4: Oamenii duc vorba mai departe

Să punem problema așa: cui povestim mai multe – unui obiect, unui prieten imaginar sau unei persoane? Majoritatea dintre noi facem asta cu alte persoane.

Și ce ți se pare mai relevant: să povestești despre un stand expozițional bine pus la punct, cu teancuri de fotografii despre produsele și serviciile oferite?Sau despre cum ai fost introdus în lumea unui brand, prin prezentări directe, bine puse la punct?

Un stand expozițional de succes va suscita cu ușurință interesul vizitatorilor din același domeniu de activitate, iar ei cu siguranță vor duce vorba mai departe.

Un exemplu: povestea lui Superman

Ar mai fi la fel de atractiv pentru noi Superman dacă nu ar fi, în același timp, și Clark Kent? Spunând o poveste despre relații, introduci automat o secvență de încredere între audiența pe care o urmărești și mesajul oferit de brandul tău. Legătura umană este cea care creează cele mai stabile relații, inclusiv în mediul business.

Cu reguli noi pentru amenajarea unui stand expozițional de succes revenim în câteva zile.

Sursă articol: www.plus-exhibitionstands.com/blog

× WhatsApp