Am descoperit până acum cât de importantă este imaginea, dar și că un client nu se câștigă cu ușurință. Mai ales când este vorba de un târg expozițional. Un brand nu are nevoie însă numai de vizitatori la standul său, ci trebuie să îi transformeîn viitori clienți pentru serviciile oferite.

Regula numărul 5: Câștigă și păstrează-ți audiența!

Se întâmplă lesne ca o poveste să se piardă în multitudinea de bloguri, articole și canale media existente. Cumva trebuie să reziști, așa că sfatul nostru este: nu fi încă un scriitor oarecare! Fii acid atâta timp cât crezi în ce spui, creează un mesaj profund, dă o lecție audienței. Dar nu deveni un predicator dacă nu poți fi și avocat.

Poveștile sunt utilizate de când lumea pentru a furniza izvoare de înțelepciune și pentru a preda lecții. Cele care rămân în conștiința colectivă sunt cele care ne învață ceva nou sau cele care ne amuză.

Secretul oricărei povești: imaginea

Deoarece mintea umană gândește în imagini, o persoană care spune o poveste trebuie de fapt să descrie un tablou pe care creierul să îl picteze.

Gândește-te, deci, și la asta atunci când îți gândești standul expozițional. Folosește afișe, postere, roll-up-uri sau steaguri cu imagini relevante pentru brandul tău. Pentru a rămâne în conștiința audienței tale, poți, de asemenea, încorpora ecrane LCD sau orice modalitate multimedia de transmitere a mesajului tău.

 

Sursă articol: www.plus-exhibitionstands.com/blog

× WhatsApp