Imprimantă steaguri – echipamente pentru

personalizarea steagurilor

 

Atunci când vine vorba de imprimantă steaguri, trebuie să ai în vedere atât echipamentul și materialele folosite pentru personalizare, cât și procesul propriu-zis de printare. Ne referim azi la imprimanta steaguri pentru companii, steaguri de prezentare, beach flag etc.

Pentru personalizarea steagurilor folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Materialul pe care este printat un steag este poliester rezistent, de cea mai bună calitate. Cerneala folosită pentru imprimare este pe bază de eco-solvent, prietenoasă cu mediul înconjurător și foarte rezistentă la condiții meteo extreme.

Iar atunci când vine vorba de imprimanta pentru steaguri, ne gândim la două tipuri de personalizare: print direct pe textil și print prin sublimare.

 

Imprimantă steaguri - Print direct pe textil
Nicio altă tehnologie de ultimă generație de imprimantă pentru steaguri nu face față cu mai mult succes procesului propriu-zis de personalizare a steagurilor. Print direct pe textil este rapid, ieftin și rezistent în timp. Mai mult, când vine vorba de imprimantă steaguri, ne referim la produse și echipamente ecologice. Rezultă, astfel, un produs final de înaltă calitate. Acesta va atrage cu siguranță atenția clienților tăi. Totul, la un preț nu foarte ridicat.

 

Imprimantă steaguri – Imprimare prin sublimare
Tehnologie ultra-modernă de imprimantă pentru steaguri. Imprimarea prin sublimare folosește o gamă de culori care dă strălucire printului textil pe care este realizată. Ca să nu mai vorbim de transferul de căldura care face parte din proces. Acesta face ca cerneala folosită să se impregneze cu ușurință pe material. Astfel, conferindu-i durabilitate chiar și la un număr mare de spălări.

 

Imprimanta steaguri este esențială pentru acest tip de print. Echipamentele noastre de ultimă generație garantează un print de înaltă calitate, culori vii și durabile și rezistență în timp.

× WhatsApp