Când vorbim despre imprimare steaguri, avem în vedere două modalități de personalizare a acestor produse: sublimare sau print direct pe textil. Principalul avantaj al acestei metode de personalizare constă în faptul că cerneala se impregnează direct în fibrele materialului și nu doar se imprimă pe acesta. Ceea ce se traduce prin durată lungă de viață și rezistență la condiții meteo extreme.

Cube Media Solutions oferă soluții de imprimare steaguri complete, fără limitări când vine vorba de design-ul mesajului tău promoțional, mărime sau cantitate. Poți alege 4 mărimi diferite de steaguri, atât pană cât și lacrimă – S, M, L, XL – în funcție de destinația finală a produsului.

Imprimare steaguri pentru impact
Vizibile de la distanțe mari, steagurile personalizate și-au câștigat fără doar și poate supremația în categoria sistemelor expoziționale. Iar procesul de imprimare steaguri este esențial pentru calitatea produsului final și calitatea mesajului publicitar transmis.
Pentru acest proces, avem în vedere două modalități de personalizare: sublimare sau print direct pe textil. Ambele metode de imprimare steaguri conferă calitate produselor și o durată lungă de viață, în condiții de vânt sau soare puternic. Mai mult, steagurile pot fi spălate fără a fi compromisă imaginea printată.

Imprimare steaguri = punct forte pentru mesajul publicitar

Poți să îl amplasezi pe plajă, în fața terasei, la intrarea într-un showroom sau în interiorul unei clădiri. Cu siguranță mesajul promoțional de pe un steag personalizat va avea un impact sporit asupra trecătorilor. Tocmai de aceea, procesul propriu-zis de imprimare steaguri reprezintă punctul forte pentru mesajul tău publicitar.

Important de notat este și faptul că steagurile personalizate pot fi montate cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă). Pentru asta, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de baze. Baza pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, ceea ce garantează o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate asupra procesului de imprimare steaguri. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

× WhatsApp