Atunci când te ocupi de promovarea unui supermarket, trebuie să ai la îndemână soluții complete care să îți ofere mai multă vizibilitate. Cu masă sampling și ramă click mergi la sigur în prezentarea profesionistă a serviciilor și produselor oferite.

Știm cu toții cât de important este modul de prezentare a unui produs pentru a convinge și a rămâne în memoria celor cu care interacționezi. A fi pe piața de servicii înseamnă a fi într-o continuă mișcare. Dar și a fi în măsură să oferi tot timpul ceva nou. Trendurile se schimbă de la an la an, concurența crește și ea, iar tu trebuie să știi exact unde vrei să te situezi în această cursă contra-cronometru.

Tocmai de aceea trebuie să știi care sunt cele mai noi tendințe în promovarea de produse. Contactul direct cu clienții este cheia acestui proces. Iar o masă sampling își face treaba de la sine. Atrage privirile, îți promovează brandul și te ajută să îți prezinți produsele. O masă sampling este de nelipsit din campania de marketing a oricărui supermarket.

Vizibilitate sporită cu masă sampling și ramă click

Iar a avea o ramă click la fiecare stand îți aduce, cu siguranță, un plus de atenție din partea cumpărătorilor. Bineînțeles, însoțită de afișele care anunță oferte speciale. O masă sampling alături de ramă click înseamnă pentru tine un plus de atenție din partea cumpărătorilor.

Curiozitatea acestora legată de diferite produse este satisfăcută. Iar tu câștigi încredere și, cel mai probabil, un grup de clienți fideli. De fiecare dată când aceștia se opresc să deguste un produs prezentat la o masă sampling, ai certitudinea că le-ai rămas în memorie.

Cu o înălțime de 2 metri, o masă sampling oferă vizibilitate crescută și, cu siguranță, reprezintă alegerea perfectă pentru promovarea afacerii sau a produselor tale. Un alt plus al acestui sistem expozițional îl constituie raftul cu care este prevăzut. Acesta este ideal pentru organizarea materialelor promoționale (flyere, broșuri etc.) pe care le ai de oferit clienților tăi.

 

× WhatsApp