Preț masă sampling (buc)68 € + TVA

Ce este o masă sampling?

Masa sampling este un sistem expozițional care asigură o portabilitate ridicată, ideal pentru interior, de nelipsit în campaniile de promovare. Poate fi folosită pentru orice fel de activități de sampling, pentru demonstrații, informare etc. Fără doar și poate, o masă sampling conferă vizibilitate, ceea ce o transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Fiind ușoare și portabile, mesele sampling pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort.

Mai multe detalii...
Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, masa sampling completează cum nu se poate mai bine standul tău de prezentare în cadrul expozițiilor la care participi, în interiorul sau în afara magazinului pe care îl deții sau la prezentările pe care le ai de făcut.

Concepută să fie ușoară și cu o portabilitate ridicată, acest tip de stand promoțional cântărește numai 7 kg. Mai mult, toate componentele demontate încap într-o geantă textilă de 90 x 88 x 13 cm.  Pentru asamblarea lui, nu e nevoie de mai multe persoane,  durează doar câteva minute și nu necesită nici un instrument.

Cu o înălțime de 2 metri, masa sampling oferă vizibilitate crescută și, cu siguranță, reprezintă alegerea perfectă pentru promovarea afacerii sau a produselor tale. Un alt plus al acestui sistem expozițional îl constituie raftul cu care este prevăzut, ideal pentru organizarea materialelor promoționale (flyere, broșuri etc.) pe care le ai de oferit clienților tăi.

Cât de ușor se montează?

logo exposystem
Masa sampling se montează și se demontează ușor și rapid, în doar câteva minute, fără a fi nevoie de instrumente sau de mai multe persoane. Toate componentele demontate încap într-o geantă textilă de 90 x 88 x 13 cm, ceea ce o face ușor de transportat.

Reguli de machetare Masă sampling

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru roll-up 85

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru roll-up 85
Pentru personalizarea unei mese sampling, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru masa ta, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Întrebari frecvente legate de masa sampling

La ce poate fi folosită masa sampling?
Masa sampling este ideală pentru completarea standului tău de prezentare la expoziții, târguri sau conferințe. De asemenea, este un instrument de nelipsit în realizarea campaniilor de sampling, atunci când vrei să faci cunoscute promoțiile magazinului tău sau să-ți informezi clienții despre noile produse.

 

O masă sampling poate fi folosită cu succes la diferite evenimente, expoziții, în magazine sau mall-uri, pentru a prezenta oferte sau pentru a oferi informații. Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la prețuri minime și la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricată masa sampling?
Acest stand este realizat din PVC turnat si conține: un corp care poate fi personalizabil pe o suprafață de 80 x 80 cm, o arcadă care, de asemenea, poate fi personalizată, pe o suprafață de 30 x 80 cm, două blaturi din plastic (jos, sus), două tije metalice pentru fixarea arcadei, un raft interior și o geantă textilă pentru protecție și transport.

 

Standul poate fi personalizat cu autocolant imprimat cu cerneluri ecologice, laminat, atât pe corpul central cât și pe arcadă.

Cât de ușor se montează?
Masa sampling se montează și se demontează ușor și rapid, în doar câteva minute, fără a fi nevoie de instrumente sau de mai multe persoane. Toate componentele demontate încap într-o geantă textilă de 90 x 88 x 13 cm, ceea ce o face ușor de transportat.
Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expusă afară?
Datorită materialelor din care este fabricată, masa sampling poate rezista unor condiții meteo mai puțin favorabile, autocolantul laminat protejând-o în condiții de umiditate. De asemenea, laminarea o face rezistentă la zgârieturi, astfel că aceasta poate fi expusă fără probleme afară.
Ce durată de viață are o masă sampling?
Atâta timp cât este depozitată corespunzător și este folosită în standardele prevăzute de particularitățile acestui tip de produs, masa sampling poate fi folosită până la câțiva ani. Cu toate acestea, este recomandat ca aceasta să fie depozitată corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expusă direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.
Avantaje față de alte sisteme expoziționale
Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Masa sampling detașează de alte sisteme expoziționale prin design-ul atrăgător, fiind concepută să inspire încredere și profesionalism.

 

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, o masă sampling oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău, este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu – atât in- cât și outdoor.

De ce să comanzi de la noi?
Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

 

Este important de notat că, atunci când comanzi un steag personalizat de la Cube Media Solutions, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Dimensiuni colet Masă sampling

L: 90cm | H: 90cm | A: 5cm | greutate - 8 Kg.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru o masă sampling este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea mesei, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru: Strada Traian 107, Sector 2, București.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
4 (4 votes)
× WhatsApp