ProdusSistem People Stopper B2Print People Stopper B2
Preț50 € + TVA3 € + TVA

Descriere People Stopper B2

Cu un People Stopper B2, ai vizibilitate pentru anunțul tău de marketing din două unghiuri. Este dotat cu două fețe printabile, care se deschid în formă de A și poate fi folosit cu succes atât în campanii de promovare indoor cât și outdoor.

People Stopper-ul B2 poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Față de un produs tip A, B-ul vine cu dimensiuni mărite, ceea ce îi conferă vizibilitate – transformând-ul în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția potențialilor tăi clienți.

Mai multe detalii...

Din ce este fabricat un People Stopper B2?

People Stopper B2 este fabricat din aluminiu anodizat, ceea ce îl face ușor de transportat și montat, dar îi asigură și rezistență în condiții de umiditate sau soare puternic. Sistemul este prevăzut cu elemente pentru colțuri tăiate (45 grade), care îi conferă un aspect estetic și elegant.

Fețele de expunere sunt construite din plastic, peste care se aplică autocolantul autoadeziv printat (protejat de o folie groasă antireflectorizantă). Montarea se face ușor, cu un simplu click, iar printul poate fi schimbat oricând, cu ușurință.

People Stopper B2 - Montaj rapid

logo exposystem

Fiind ușor și portabil, People Stopper-ul B2 poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort.Scopul acestuia este de a îndruma cliențiiîn anumite direcții,de a promova un anumit brand dintr-o locație sau de a anunța diferite evenimente/ promoții/ noutăți.

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

Reguli de machetare People Stopper B2

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru People Stopper B2

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru People Stopper B2

Pentru personalizarea unui People Stopper B2, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet People Stopper B2

L: 58cm | H: 105cm | A: 8cm | greutate - 9 Kg.
× WhatsApp