Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Principalul avantaj al unui People Stopper este dat de mobilitatea și ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locații. Acesta are o înălțime ce poate depăși 1 metru. Un People Stopper își găsește cu siguranță locul potrivit atât într-un spațiu indoor, cât și outdoor. De aceea vizibilitatea pe care o oferă este garantată.

Mai mult, datorită materialului din care este fabricat, un PeopleStopper  poate ajunge la o durată de viață de câțiva ani. Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile.

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un People Stopper oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău. Este ușor de transportat și de montat. Poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu – atât in- cât și outdoor.

Reguli de machetare pentru people stopper

Pentru personalizarea unui PeopleStopper, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru People Stopper-ul tău. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un People Stopper este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre people stopper

Ce este un People Stopper?

PeopleStopper se poate traduce prin mai multe concepte: vizibilitate, profesionalism, rezistență. Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, un People Stopper este, poate, cel mai ușor de montat pe orice suprafață, este rezistent la ploaie, vânt sau soare puternic.

Ideal de folosit pentru anunțarea promoțiilor sau a noutăților pe care le oferi, un PeopleStopper va reuși cu siguranță să atragă atenția atunci când îl vei amplasa în fața magazinului sau a terasei/ barului/ restaurantului tău.

People Stopper-ul este format, practic, din două tăblii care se desfac rapid și care oferă, astfel, vizibilitate din două unghiuri. Un astfel de produs nu ar trebui să lipsească din strategiile de marketing – fie că e vorba de promoții in- sau outdoor. People Stopper-ul poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Fără doar și poate, un People Stopper conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția potențialilor tăi clienți.

Fiind ușor și portabil, People Stopper-ul poate fi mutat oriunde și oricând, cu minimum de efort. Scopul acestuia este de a îndruma clienții în anumite direcții, de a promova un anumit brand dintr-o locație sau de a anunța diferite evenimente/ promoții/ noutăți.

Un People Stopper poate fi fabricat din o varietate largă de materiale: ramele pot fi construite din plastic, aluminiu sau lemn, fețele de expunere pot fi formate din tablă specială pentru scriere cu cretă, fie din plastic ce poate fi personalizat cu autocolant autoadeziv printat (protejat de o folie din PVC care îl ferește de ploaie, soare etc.).

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

La ce poate fi folosit un People Stopper?

People Stopper-ul poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Astfel, cele mai dese locații în care se întâlnesc People Stopper -ele sunt la intrarea în baruri și cafenele. Cu ajutorul lor,  localul își prezintă oferta pentru a atrage clienți. Bineînțeles, panourile sunt folosite și în cadrul târgurilor și expozițiilor mari. Ele cresc vizibilitatea anumitor companii.

Acest produs are o înălțime ce poate depăși 1 metru. Un PeopleStopper își găsește cu siguranță locul potrivit atât într-un spațiu indoor, cât și outdoor. Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la prețuri minime și la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricat un People Stopper?

Un People Stopper poate fi fabricat din o varietate largă de materiale, majoritatea modelelor fiind construite din aluminiu eloxat, dar și din plastic sau lemn.

Fețele de expunere pot fi formate din tablă specială pentru scriere cu cretă, fie din plastic ce poate fi personalizat cu autocolant autoadeziv printat (protejat de o folie din PVC care îl ferește de ploaie, soare etc.). Schimbarea printurilor se poate face repede și ușor datorită ramelor click cu care este prevăzut sistemul.

Cele mai multe modele de People Stopper sunt formate din două fețe de expunere. Fiecare dintre ele putând fi personalizată diferit în funcție de dorințe. Sistemul de prindere de tip click favorizează fixarea sigură a materialul printat. Fața printului este protejată de o folie protectoare cu proprietăți antireflex, rezistentă la apă.

People Stopper-ul mai poate fi fabricat și din lemn, și prevăzut cu o suprafață specială pe care se poate scrie cu cretă. Acest sistem are avantajul de a putea fi șters și rescris mesajul ori de câte ori este nevoie. Acest tip de People Stopper este găsit în fața cafenelor, a fast-food-urilor și a restaurantelor

Există și o altă categorie de produse, prevăzute cu o tablă specială pentru marker. Cadrul acestora este realizat din aluminiu sau din plastic.

Cât de ușor se montează?

People Stopper-ul rămâne un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Produsul se pliază fără efort, fapt pentru care depozitarea acestuia nu reprezintă o problemă.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expus afară?

Pentru expunere în exterior, recomandăm panourile cu baza din plastic. Asta, deoarece baza poate fi umplută cu apă sau cu nisip, ceea ce îi asigură stabilitate în caz de vânt puternic. Mai mult, pe timp de iarnă, se poate pune sare industrială în interiorul bazelor – pentru a preveni înghețarea apei.

Pe scurt, PeopleStopper-ele sunt gândite special ca metodă de promovare outdoor, așa că nu este o problemă expunerea lor afară. Printul pe autocolant este protejat de o folie din PVC, ceea ce îi conferă rezistență la ploaie și la razele puternice ale soarelui.

Ce durată de viață are un People Stopper?

Datorită materialului din care este fabricat, un People Stopper are o durată de viață de câțiva ani. Principalul avantaj al produsului, din acest punct de vedere, este dat de ușurința cu care printul poate fi înlocuit, sau, în cazul produselor cu tablă pentru scriere cu cretă, de faptul că mesajele promoționale pot fi șterse și rescrise la infinit.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un People Stopper de la Cube Media Solutions, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp