Produs

Pop-Up Spider Curb 2×3

sistem+ print

Refacere personalizare Pop-Up Spider Curb 2×3
Preț289 € + TVA149 € + TVA

Descriere Pop-Up Spider Curb 2×3 

Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, un pop-up spider curb 2×3 este, în fapt, un perete de prezentare care va completa perfect standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Un pop-up spider curb 2×3 are un avantaj în forma sa specială, care aduce un aer inovator în prezentarea standului tău expozițional. Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la o calitate desăvârșită.

Mai multe detalii...

Din ce este fabricat un Pop-up Spdier Curb 2×3?

Un pop-up spider curb 2×3 constă în imprimarea mesajului tău de promovare pe autocolant, laminat și cașerat, atașat pe panouri subțiri din PVC. Panourile vor îmbrăca o structură metalică extensibilă tip spider, care îi conferă stabilitate și eleganță.

Pentru imprimare, folosim cerneluri speciale, bazate pe ecosolvenți.

Pop-up Spider Curb 2x3 - Montaj rapid

Pop-up-ul spider curb 2×3 este prevăzut cu niște structuri metalice foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Spider Curb 2x3

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru Pop-up Spider Curb 2×3

Pentru personalizarea unui Pop-Up Spdier Curb 2×3 , avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Pop-Up Spider Curb 2x3

Dimensiuni: L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de pop-up, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
× WhatsApp