Produs

Pop-Up Spider Drept 3×3

sistem+print

Refacere personalizare Pop-Up Spider Drept 3×3
Preț349 € + TVA180 € + TVA

Descriere Pop-Up Spider Drept 3×3

Un pop-up spider este un perete de prezentare format din 3 panouri personalizate care îmbracă un schelet metalic tip spider. Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, un pop-up spider drept 3×3 se remarcă prin suprafața mare de expunere și prin portabilitatea ridicată.

Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la o calitate desăvârșită.

Mai multe detalii...

Din ce este fabricat un Pop-Up Spider Drept 3×3?

Un pop-up spider constă în imprimarea mesajului tău de promovare pe autocolant, laminat și cașerat, atașat pe panouri subțiri din PVC. Panourile vor îmbrăca o structură metalică extensibilă tip spider, care îi conferă stabilitate și eleganță.

Pentru imprimare, folosim cerneluri speciale, bazate pe ecosolvenți.

Pop-Up Spider Drept 3x3 - Montaj rapid

Pop-up-ul spider este prevăzut cu niște structuri metalice foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Spider Drept 3x3

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru Pop-Up Spider Drept 3×3

Pentru personalizarea unui Pop-Up Spider, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Pop-Up Spider Drept 3x3

Dimensiuni: L: 45cm; H: 90cm; A: 45cm / greutate: 30Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de pop-up, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp