Pop-Up Spider - Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Un pop-up spider are un avantaj major care îl diferențiază de celelalte sisteme expoziționale. Acesta constă în suprafață mare de expunere, de până la 8 mp. Suprafața de print variază între 1,35 metri pentru Pop-up 1×3 curb și poate ajunge până la 3,5 metri pentru cel mai lung produs – Pop-up 4×3 curb. Toate sistemele din gama noastră au o înălțime de 2,3 metri. În plus, suprafața se poate mări oricât ai nevoie pentru a crea vizibilitatea dorită.

Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Produsele pop-up  oferite au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism.

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un pop-up oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău. Este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu.

Reguli de machetare pentru pop-up spider

Pentru personalizarea unui pop-up, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un pop-up spider este de o zi. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea pop-up-urilor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 24 de ore de la comanda fermă, în București, și în 48 de ore, oriunde în țară. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre pop-up spider

Ce este un pop-up?

Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, un pop-up este, în fapt, un perete de prezentare care va completa perfect standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Poți alege un pop-up textil (drept sau curb) sau un pop-up spider (drept sau curb). Diferența dintre cele două produse constă atât în forma scheletului pe care se întinde printul, cât și în materialul propriu-zis al printului.

Un pop-up textil este format dintr-o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil. Un pop-up spider constă în imprimarea mesajului pe autocolant atașat pe panouri subțiri din PVC. În acest caz, panourile vor îmbrăca o structură metalică extensibilă tip spider, care îi conferă stabilitate și eleganță.

Un pop-up curb, fie el textil sau spider, are o formă specială, care aduce un aer inovator în prezentarea standului tău expozițional.

Unul dintre avantajele majore ale acestui produs este suprafața mare de print. Aceasta variază între 1,35 metri pentru Pop-up 1×3 curb și poate ajunge până la 3,5 metri pentru cel mai lung produs – Pop-up 4×3 curb. Toate sistemele din gama noastră au o înălțime de 2,3 metri.

La ce poate fi folosit?

Sistemele Pop-up – Textil sau Spider – sunt potrivite pentru orice tip de eveniment. Acestea se adaptează perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. Ele vor da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Prin folosirea unui pop-up, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe beneficiază garantat de un puternic impact vizual. Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează instantaneu o legătură strânsă cu privitorul. Cu alte cuvinte, avantajul principal al folosirii unui pop-up constă în vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un pop-up spune povestea afacerii tale la o singură privire.

Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricat un pop-up?

Diferența dintre un pop-up textil și unul tip spider constă atât în forma scheletului pe care se întinde printul, cât și în materialul propriu-zis al printului.

Un pop-up textil este format dintr-o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil. Ca metodă de imprimare, se folosește imprimarea directă sau cea prin sublimare, ceea ce garantează culori strălucitoare și clare, iar cernelurile folosite sunt ignifuge.

Spre deosebire de cel textil, care se întinde pe un schelet simplu, dreptunghiular, un pop-up spider constă în imprimarea mesajului pe autocolant, laminat și cașerat, atașat pe panouri subțiri din PVC; în acest caz, panourile vor îmbrăca o structură metalică extensibilă tip spider, care îi conferă stabilitate și eleganță. Pentru imprimare, folosim cerneluri speciale, bazate pe ecosolvenți.

Ce fac dacă îmi doresc pentru pop-up-ul meu o suprafață mai mare decât cele oferite pe site?

Principalul avantaj al acestui sistem expozițional modular, care are în mod obișnuit o înălțime de 2,3 m, constă în faptul că se poate mări oricât ai nevoie pentru a crea vizibilitatea dorită.

Cât de ușor se montează?

Atât pop-up-ul spider cât și cel textil sunt prevăzute cu niște structuri metalice foarte ușor de manevrat. Astfel, orice tip de pop-up se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expus afară?

Având în vedere materialele din care este fabricat, nu recomandăm expunerea outdoor a unui sistem pop-up. Cu toate astea, datorită cernelurilor și a materialelor folosite, acesta rezistă la apă și la umiditate.

Ce durată de viață are un roll-up?

Atâta timp cât este depozitat corespunzător și este folosit în standardele prevăzute de particularitățile acestui tip de produs, un pop-up spider poate fi folosit până la câțiva ani. Este recomandat ca acesta să fie depozitat corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solution colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un steag personalizat de la Cube Media Solutions, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp