Profesionalism și inovație. Prin asta se distinge un pop-up textil ori de câte ori va fi folosit pentru prezentarea unei afaceri. Un pop-up textil este potrivit pentru orice tip de eveniment. El se adaptează perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc.

Datorită dimensiunilor impozante la care poate fi construit, acest tip de produs îți garantează un puternic impact vizual. Fie că e vorba de prezentări de produs, brand sau ofertă. Mai mult, acesta va aduce fără doar și poate un aer inovator în construirea standului tău expozițional.

Principalul avantaj al unui pop-up textil constă în suprafață mare de expunere, de până la 8 mp. Suprafața de print se poate mări oricât ai nevoie pentru a crea vizibilitatea dorită. Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching”. La prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare!

Pop-up textil, elegant și irezistibil

Produsul este format, practic, dintr-o structură extensibilă din aluminiu, care se montează cu o ușurință de nedescris. Pe această structură se atașează printul textil personalizat. Cu un mesaj simplu, construit bine, poți crea instantaneu o legătură strânsă cu privitorul standului tău. în asta constă principalul avantaj al unui astfel de sistem expozițional.

Cu alte cuvinte, folosirea unui pop-up textil – fie el drept sau curb – se traduce prin vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un pop-up textil spune povestea afacerii tale la o singură privire. Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la o calitate desăvârșită.

 

× WhatsApp