Descriere Pop-Up Textil Drept

Un Pop-Up Textil Drept este, de fapt, un perete de prezentare ce poate lua orice dimensiune este nevoie pentru prezentarea ta. Acesta va completa perfect standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, ce pot ajunge până la 10 m lungime, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Un Pop-Up Textil Drept este potrivit pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. El va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Din ce este fabricat un Pop-Up Textil Drept?

Un Pop-Up Textil Drept  este format dintr-o structură extensibilă dreptunghiulară, din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil. Ca metodă de imprimare, se folosește imprimarea directă sau cea prin sublimare, ceea ce garantează culori strălucitoare și clare, iar cernelurile folosite sunt ignifuge.

ProdusPop-Up Textil 150Pop-Up Textil 200Pop-Up Textil 300Pop-Up Textil 400Pop-Up Textil 500Pop-Up Textil 600
DimensiuneL: 150 cm
H: 230 cm
L: 200 cm
H: 230 cm
L: 300 cm
H: 230 cm
L: 400 cm
H: 230 cm
L: 500 cm
H: 230 cm
L: 600 cm
H: 230 cm
Preț
*sistem + print
246 euro + TVA298 euro + TVA367 euro + TVA492 euro + TVA595 euro + TVA670 euro + TVA
Preț repersonalizare98 euro + TVA133 euro + TVA197 euro + TVA264 euro + TVA326 euro + TVA391 euro + TVA

Pop-Up Textil Drept - Montaj rapid

logo exposystem

Un Pop-Up Textil Drept este prevăzut cu o structură metalică dreptunghiulară foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Textil Drept

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Pop-Up Textil Drept

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Pop-Up Textil Drept

Pentru personalizarea unui Pop-Up Textil Drept, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Pop-Up Textil Drept

Dimensiuni: L: 100cm; H: 30cm; A: 40cm / greutate: 10Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de pop-up, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp