Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Pop-Up Textil - Expo Sisteme - Livrare - o zi lucrătoare

Ce este un pop-up textil?

Cu dimensiuni ce pot ajunge chiar și la 10 m lungime, în cazul Pop-Up-ului Textil Drept, acest produs reprezintă una dintre cele mai potrivite variante pentru completarea standului tău expozițional de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, cu acest sistem ai garantată, din start, vizibilitate maximă. Vei face cu siguranță impresie în rândul audienței și vei atrage privirile celor din jur.

Un Pop-Up Textil se potrivește fără probleme cu orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. El va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Produsul este format, practic, dintr-o structură extensibilă din aluminiu, care se montează cu o ușurință ridicată, pe care se atașează printul. Prin forma sa și dimensiunile impozante, un pop-up textil va aduce fără doar și poate un aer inovator în construirea standului tău expozițional.

La ce poate fi folosit?

Un Pop-up Textil este potrivite pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. Datorită dimensiunilor impozante la care poate fi construit, acest tip de produs îți garantează un puternic impact vizual în cadrul oricărei prezentări de produs, brand sau ofertă.

Cu un mesaj simplu, construit bine, poți crea instantaneu o legătură strânsă cu privitorul standului tău. Cu alte cuvinte, avantajul principal al folosirii unui pop-up textil – fie el drept sau curb – constă în vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un pop-up textil spune povestea afacerii tale la o singură privire.

Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricat un pop-up textil?

Singura diferență dintre un un pop-up spider și unul textil este dată de forma scheletului pe care se întinde printul, cât și în materialul propriu-zis al printului. Un pop-up textil este format dintr-o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil.

Ca metodă de imprimare, se folosește imprimarea directă sau cea prin sublimare, ceea ce garantează culori strălucitoare și clare, iar cernelurile folosite sunt ignifuge. Pentru imprimare, folosim cerneluri speciale, bazate pe ecosolvenți.

Cât de ușor se montează?

Un pop-up textil se montează foarte ușor, datorită structurilor metalice foarte ușor de manevrat cu care este prevăzut. Astfel, produsul se va monta cât se poate de ușor și de rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine pop-up-ul textil conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expus afară?

În principiu, nu este recomandată expunerea outdoor a unui sistem pop-up textil, din cauza materialelor din care este fabricat. Cernelurile și materialele folosite îl conferă însă rezistență la apă și la umiditate; recomandăm, totuși – pentru o durată de viață îndelungată – să fie depozitat corespunzător.

Ce durată de viață are un pop-up textil?

Atâta timp cât este depozitat corespunzător și este folosit în standardele prevăzute de particularitățile acestui tip de produs, un pop-up textil poate fi folosit până la câțiva ani. Este recomandat ca acesta să fie depozitat corespunzător, să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Principalul avantaj al unui pop-up textil constă în suprafață mare de expunere, de până la 8 mp. Suprafața de print se poate mări oricât ai nevoie pentru a crea vizibilitatea dorită. Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare!

Un pop-up textil va beneficia și de un design atrăgător, fiind conceput să inspire încredere și profesionalism. Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un pop-up textil oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău, este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu.

Reguli de machetare

Pentru personalizarea unui pop-up textil, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un steag personalizat de la Cube Media, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un pop-up textil este de o zi. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea roll-up-urilor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 24 de ore de la comanda fermă, în București, și în 48 de ore, oriunde în țară. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru: Strada Traian 107, Sector 2, București.

 

 

 

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp