Print afișe – Utile în orice campanie de promovare, afișele sau posterele reprezintă o variantă ieftină și eficientă de print indoor. Printul pentru afișe se face pe hârtie fotografică de foarte bună calitate, acesta caracterizându-se prin calitatea superioară a imaginii rezultate. Afișele reprezintă o modalitate cât se poate de eficientă pentru a face cunoscute informații despre companie, despre serviciile și ofertele pe care le ai de oferit.

Mai multe detalii...
Avantajul unui astfel de print este dat de claritatea și culorile vii pe care le poate reproduce, dar și de faptul că afișele tale pot lua orice dimensiune ai nevoie pentru campania ta de marketing – de la mici dimensiuni – A3 sau A4, până la cele de mari dimensiuni – A0, Ai sau A2.

Dimensiunea printului pentru afișe va fi aleasă în funcție de buget și de spațiul în care va fi expus. Cu cât spațiul este mai mare, este ideal ca afișul tău să fie mai mare – acest lucru va conferi vizibilitate mesajului tău. Evident, însă, cu cât dimensiunea afișului este mai mare, cu atât și prețul de imprimare va fi mai mare.

Fiind imprimat cu cerneală pe bază de apă, un print pentru afișe nu va rezista la condiții de exterior, astfel că acest tip de produs este menit pentru a fi folosit exclusiv în interior. De asemenea, este recomandat ca afișele să fie ferite de razele soarelui și de umiditate în exces.

Mai multe detalii...
Pentru a te putea bucura de o rezoluție ridicată a printului pentru afișe, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură, calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi. Acest tip de imprimare se detașează în categoria printurilor indoor prin faptul că materialul folosit reușește să redea culorile la o intensitate ridicată, dar și prin prețurile scăzute de execuție.
  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
× WhatsApp