Cu print autocolant PVC te bucuri, deopotrivă, de eleganță și rezistență pentru sistemul tău de expunere. Oricare ar fi varianta de autocolant aleasă – alb, mat, transparent, mat. O vitrină decorată spune o poveste. Cu acest tip de print, poți personaliza ieftin și într-un mod original vitrina spațiului tău comercial, ferestrele biroului sau casei tale, sau – de ce nu – autoturismul de firmă.

Mai multe detalii...
Print autocolant PVC poate fi lipit pe aproape orice tip de suprafață. Pe geam, plastic, metal, suprafețe vopsite etc., inclusiv pe autoturisme. Principalele avantaje ale unui print autocolant PVC sunt: prețurile scăzute, rezistență mare în timp dar și la zgârieturi, montare și demontare simplă, impact ridicat asupra celor care intră în contact cu imaginea imprimată.

Pentru printul autocolant PVC utilizăm folii de o înaltă calitate, special concepute pentru acest tip de personalizare.  Autocolantul PVC pe care este imprimat printul se lipește ușor și se curăță fără efort. Iar atunci când vei simți nevoia să îl îndepărtezi, o vei face foarte ușor iar geamul nu va fi afectat.

Mai multe detalii...
Printul autocolant PVC poate fi tăiat în forma graficii alese de tine. Astfel că va face, pur și simplu, parte din decor și va părea ca aparținând în totalitate spațiului pe care îl „îmbracă”. Materialul din care este confecționat este rezistent la apă și garantează o durată de viață îndelungată. Mai mult, în funcție de necesitățile tale de expunere, acesta poate lua orice formă și poate fi imprimat la orice dimensiune.

Reguli de machetare pentru print pe autocolant PVC

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate mărită, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp