Datorită materialului PVC translucid pe care se face imprimarea, un print backlit reprezintă o modalitate de personalizare a bannerelor care vor fi prinse în casete luminoase, în spații deschise, foarte rezistente și cu o durată de viață îndelungată.

Mai multe detalii...
Acest tip de print necesită, mai mult ca alte produse din gama lui, o rezoluție foarte mare a imaginii. Și asta pentru că iluminarea se va face din spate, iar eventualele defecte ale printului vor deveni foarte vizibile. Caracteristica principală a printului backlit este că permite trecerea luminii, culorile tale bucurându-se din acest motiv de un plus de strălucire și claritate.

Bannerele realizate prin metoda printului backlit rezistă fără probleme în condiții meteo extreme. Ele nu doar vor decora spațiul unde sunt expuse, ci vor atrage atenția potențialilor tăi clienți, principala lor menire fiind aceea de a-i aduce în magazinul tău sau a-i face să reacționeze la mesajele tale. Este bine știut faptul că bannerele reprezintă unelte puternice în publicitate și în identificarea de brand, și tocmai de aceea imaginea și mesajul imprimate pe ele sunt foarte importante.

Mai multe detalii...
Pentru a câștiga efectul dorit asupra actualilor și potențialilor tăi clienți, este esențial ca orice grafician să respecte câteva reguli clare de machetare. Bineînțeles, pentru un print outdoor de calitate, textele și elementele grafice trebuie convertite în format vectorial.
Reguli de machetare pentru print backlit

Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Mai multe detalii...
Printul backlitse face la o calitate superioară, acest lucru fiind garantat de folosirea echipamentelor de ultimă generație pe care le avem în dotare. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile afișajului vor fi vii și durabile.
× WhatsApp