Print backlit

Caracteristica principală a printului backlit este că permite trecerea luminii, culorile tale bucurându-se din acest motiv de un plus de strălucire și claritate.

Print blockout

Este o soluție de imprimare pentru bannere cu dublă faţă, ideal de folosit pentru expunere în casete de publicitate duble sau în spațiile de reclamă stradală cu vizibilitate pe două părți.

Print frontlit

Este o modalitate de print efectuată pe o singură parte a materialului de banner, iar iluminarea se poate realiza din față.

Un print banner conferă imaginii afacerii tale vizibilitate extraordinară la o calitate desăvârșită.Prin intermediul celor trei variante de print (frontlit, backlitși blockout), diferite în funcție de destinația finală. Print banner-ul conferă vizibilitate extraordinară și calitate desăvârșită. Mai mult, produsul rezultat se va bucura de un finisaj uniform și de o rezistență crescută. Atât la apă cât și la razele directe ale soarelui, fără a fi nevoie de proces de laminare pentru asta.

Bannerele rezistă, așadar, fără probleme, în condiții meteo extreme. Ele nu doar vor decora spațiul unde sunt expuse, ci vor atrage atenția potențialilor tăi clienți. Principala lor menire este aceea de a-i aduce în magazinul tău sau a-i face să reacționeze la mesajele tale. Este bine știut faptul că bannerele reprezintă unelte puternice în publicitate și în identificarea de brand. Tocmai de aceea, imaginea și mesajul imprimate pe ele sunt foarte importante.

Reguli de machetare pentru print banner

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului banner dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Mai multe detalii...
Bineînțeles, pentru un print banner de calitate, textele și elementele grafice trebuie convertite în format vectorial. Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Cernelurile folosite, pe bază de eco-solvent, care sunt 100% ecologice, dar și materialele pe care se poate face imprimarea garantează o rezistență ridicată la vânt, ploaie și soare. Un print banner poate avea o durată de viață de până la 2 ani de zile.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp