Vizibilitate față de Printul Whiteback, dată de spatele albastru al hârtiei. Practic, Print Blueback se face pe o hârtie satinată, albă, rezistentă la zgârieturi și intemperii. Este recomandat pentru imprimarea de postere outdoor de mari dimensiuni, panouri sau sisteme de expunere cu iluminare din spate.

Mai multe detalii...
Pentru imprimarea Printului Blueback folosim cernealăecologică, pe bază de eco-solvent, iar hârtia folosită este rezistentă la apăși la radiațiile UV. Această soluție de print este ideală pentru panotaj exterior de mari dimensiuni, dar și pentru postere sau alte sisteme de afișaj.

Printul Blueback se caracterizează, în primul rând, prin vizibilitatea pe care o oferă, dar și prin rezistența la umiditate, zgâriere sau rupere.Dimensiunile la care putem imprima acest tip de hârtie sunt foarte variate, de la dimensiunile clasice – A4, A3, A2, A1 sau A0 – până la orice dimensiune, care să nu depășească lungimea de 50 de metri și lățimea de 1,5 metri.

Reguli de machetare pentru Print Blueback

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea Printului Blueback dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Bineînțeles, pentru un Print Blueback de calitate, textele și elementele grafice trebuie convertite în format vectorial. Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp