Dacă vrei să fii în trend cu cele mai noi metode de marketing, atunci cu siguranță vei avea nevoie de produse promoționale personalizate. Și cum tot ce este prietenos cu mediul înconjurător este și la modă. Să le oferi clienților tăi un print bumbac sună extraordinar. Poți personaliza cu logo-ul tău sau cu o imagine / un text să te reprezinte fie o sacoșă din pânză, un tricou, o șapcă sau orice alt articol din material textil.

Mai multe detalii...
În funcție de necesitățile de marketing ale afacerii tale, echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi varianta optimă. Principalul avantaj al printului pe bumbac este că folosește materiale 100% ecologice, de la cerneluri până la suportul de imprimare.

Avantajele printului pe bumbac constau în culorile vii și vibrante pe care le poate afișa, greutatea redusă a produselor. Și, poate, cel mai important, satisfacția pe care ți-o oferă că folosești produse prietenoase cu mediul înconjurător în locul celor din nailon, spre exemplu. În plus, toate printurile pe textil se pot spăla la temperaturi de până la 60 de grade. Culorile vii și strălucitoare vor rezista fără probleme în timp.

Reguli de machetare pentru print bumbac

Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1. Pentru o calitate superioară a printului pe bumbac, avem nevoie ca textele și elementele grafice ce vor trebui imprimate să fie convertite în format vectorial. Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

× WhatsApp